Kiprecepten

Kiprecepten! Misschien wordt daar wel het meeste naar gezocht, want kip is lekker en niet alleen in de soep. Koop een lekkere biologische kip, kipfilets of kippenpootjes, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een recept voor.

Kip lomi

Kip lomi

Lomi is een dikke noedelsoep die je tegenkomt in o.a. de Filipijnen. Probeer dit succesvolle Simpelkoken.nl recept vandaag nog! De meeste ingrediënten koop je gewoon in de supermarkt, voor de Miki noedels (dikke noedels) ga je naar de toko..

Snelle kippensoep met een oosterse twist

Ik hou van gevarieerd eten, maar heb niet altijd de tijd uitgebreid te koken. Dit is een van onze favoriete snelle soepjes, goed gevuld en erg lekker. Lekker voor tussen de middag of even tussendoor.

Kipschnitzel

Kipschnitzels maak je gewoon zelf van één of twee dikke kipfilets

Kip koken

Kip kun je houden, bakken, frituren, stomen maar natuurlijk ook koken! Bijvoorbeeld voor de kippensoep maar een bevroren kipfilet in kokend water gooien is ook helemaal geen slecht idee! Later kun je er weer wat anders mee, bijvoorbeeld in de sla of in de wok, anyway: receptje kip koken!

4 2

Kipsaté voor op de BBQ

Vanavond een BBQtje? Maak dan eigen kipsaté, gemarineerde kipfilet op een satéstokje. Zorg wel dat je zo vroeg mogelijk het vlees in de marinade legt.

4 1

Kipnuggets

Een super recept voor onze kinderen. Vooral heel jonge kinderen vinden dit heerlijk! En niet te vergeten de volwassenen die ook van kipnuggets houden...

5 1

Kip in masala

Kip in masala. Maar alleen is zo alleen! Lekker met andere gerechten.. combineren!

3 2

Chinese tomatensoep met kip

Haal China naar Nederland; met deze heerlijke Chinese tomatensoep met kip!

Koninginnensoep met kip basis

Met Koninginnedag eet je koninginnensoep. Zonder koninginnensoep geen Koninginnedag zouden wij zeggen. Koninginnensoep is er inmiddels in vele variaties, zo ook deze:

3 1

Romige kip

Je houdt van lekker, romig en dan met kip? Heerlijk kip recept met crème fraîche en mosterd.

5 1

Pagina's