Visrecepten

Sliptong bakken

Een vis hoort te zwemmen. Als je dat weet dan weet je bijna al hoe je sliptongetjes het beste kunt bakken, in veel boter!

Ingrediënten

  • 4 sliptongetjes
  • 80 gram boter
  • 1 gram zout

Lees het hele recept

Vissticks bakken

Bevroren vissticks

Ingrediënten

  • 4 vissticks
  • 70 gram roomboter

Lees het hele recept

Broodje haring filet in tomatensaus

Een blikje met haring filets in tomatensaus

Ingrediënten

  • 2 broodjes (Bijvoorbeeld pistolets)
  • 1 blikje haring filets in tomatensaus
  • Beetje knapperige ijsbergsla

Lees het hele recept

Kabeljauwleverpaté

Kabeljauwlever in blikjes

Ingrediënten

  • 1 blikje kabeljauwlever
  • 1 theelepel ketchup
  • 1 lente-uitje
  • Nog 2 ingrediënten

Lees het hele recept

Kabeljauw bakken

Gebakken kabeljauw

Ingrediënten

  • 2 kabeljauw filets
  • 125 gram boter
  • Zout & peper

Lees het hele recept

Viscurry

Viscurry

Ingrediënten

  • 200 gram witvisfilet
  • 6 bloemkoolroosjes
  • 1 wortel
  • Nog 12 ingrediënten

Lees het hele recept

Viskoekjes bakken

Gebakken viskoekjes

Ingrediënten

  • 2 viskoekjes
  • 50 gram boter

Lees het hele recept

Thaise viskoekjes

Recept voor lekkere Thaise viskoekjes. Als je ooit in Thailand bent geweest is de kans groot dat je deze viskoekjes geproefd hebt. Daarom een recept voor Thaise viskoekjes.

Ingrediënten

  • 450 gram witvis
  • 1,5 eetlepel rode currypasta
  • 1 eetlepel vissaus
  • Nog 5 ingrediënten

Lees het hele recept

Vissoep

Vissoep in een soepkom

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 knoflookteen
  • 2 blikjes tomatenblokjes
  • Nog 8 ingrediënten

Lees het hele recept