Visrecepten

Visrecepten van Simpelkoken.nl, van makkelijk tot lastiger maar allemaal even simpel en lekker! Je kunt ook nog de recept onderverdelingen bekijken, bijvoorbeeld: tonijnrecepten, tilapia recepten, kabeljauwrecepten en meer..

Broodje Visstick

Als tegenhanger van de bitterballen tijdens de wedstrijd: het broodje Visstick. Snel, makkelijk en superlekker. Daarnaast levert vis een belangrijke bijdrage in een evenwichtig voedingspatroon.

5 19

Pittige makreelsalade

Pittige makreel salade

Makreel is gezond! Crème fraîche iets minder maar samen maakt het een heerlijke makreelsalade, voorop een toastje, of een stokbroodje:

Raapstelensalade met kabeljauw

Raapstelen zijn bekend als voorjaarsgroente uit grootmoederstijd. Echter de moes-/volks-tuinen geven juist in zomer-periode veelvuldig raapstelen. En inmiddels merken dat bijv. Jumbo-supermarkten ook in zomerperiode raapstelen verkopen. Dit recept is juist lekker en snel te maken, heerlijk voor in de zomer, nl. fris en toch lekker met vis erbij. Van Miranda / raapstelen.nl

5 1

salade tonijn

Dit is een heerlijk zomers recept en hij is lekker fris!

Zalmmoot opgerold in spek

Een makkelijk recept voor een verse zalmmoot, erg lekker met een goeie boter jus en bijvoorbeeld aardappelpuree

5 2

Geroosterd stokbrood met paprika en makreel

Stokbrood in huis? Potje geroosterde paprika's en makreel? Dan heb je bijna voldoende voor dit leuk en lekkere stokbrood hapje. Een heerlijk hapje om te serveren.

1 2

Pitabroodje gevuld met tonijn

Een verrassend lekker broodje voor de zaterdagavond. Mag ook op andere avond, hoor! Probeer het in ieder geval één keer, of twee keer.. ok?

4 1

Broodje makreel

Recept idee voor een broodje makreelfilet. Makreel is een vette vissoort en vette vissoorten bevatten omega 3, goed voor mens en dier.

5 2

Gemarineerde zalmfilets op de BBQ

Er wordt steeds meer gebarbecued in Nederland, waarom ook niet? Je kunt het zo lekker maken als jezelf wilt en het is lekker buiten (als het goed is). Maak dit heerlijk gegrilde zalmrecept op je eigen BBQ

Zalm spread

Voor de zalm liefhebbers! Heerlijk voor op toast of stokbrood, een prima toevoeging voor een hapjes tafel

Pagina's