Vissoep

Bereidingstijd: 
30 minuten
Personen: 
2
Waardering: 

Dit recept bewaren we tot morgen, of toch maar vandaag? Lekker vissoep!

Ingrediënten: 

- liter bouillon (bv groenten of vis bouillon blokje)
- 2 uien
- 1 Prei
- 2 wortels
- Tomaten blokjes in blik
- tomaten puree
- 300g kabeljauwfile
- peper en zout
- 1 theelepel tijm

Bereidingswijze: 

Zorg voor de bouillon en snipper de ui en snij de prei En wortel in smalle ringetjes. Snij de kabeljauw in stukjes.

Bak de uien samen met groenten in wat boter, doe de kabeljauw erbij en bak deze heel kort.

Dit alles te samen met tomaten blokjes en tomatenpuree toevoegen aan de bouillon, en lekker wat laten indikken op een laag vuur.

Vissoep afmaken met tijm peper en zout.

Op ze Frans; met stokbrood heb je vanavond een lekkere maaltijd.

Reactie toevoegen

Plaats als eerste een reactie!