Soep recepten

Een gezegde is 'je kunt er geen soep van maken' maar onze ervaring is dat je bijna overal soep van kunt maken. Daarom soep recepten! Van Simpelkoken.nl

Uiensoep op z'n Indonesisch

Ik ben gek op uiensoep. Het is makkelijk te maken, kost haast niets en het is erg lekker. Een behoorlijke tijd geleden alweer was ik de Franse versies van uiensoep beu en heb zo uit de lossen pols een Indonesische versie in elkaar gedraaid.
Deze soep werd zo lekker dat het inmiddels een van mijn succesrecepten is. Zelfs mijn Indonesische vriendinnen vinden het heerlijk. En nee hij is absoluut niet pittig.

2 40

Kip lomi

Kip lomi

Lomi is een dikke noedelsoep die je tegenkomt in o.a. de Filipijnen. Probeer dit succesvolle Simpelkoken.nl recept vandaag nog! De meeste ingrediënten koop je gewoon in de supermarkt, voor de Miki noedels (dikke noedels) ga je naar de toko..

Courgettesoep

Courgettesoep

Courgettesoep van Thea, heerlijk ook als vooraf bij een speciaal diner.

4 5

Tomatensoep

Tomatensoep

Koop een kilo vleestomaten want we gaan tomatensoep maken. Met echte tomaten en andere lekkere verse ingrediënten. Tevens heb je een keukenmachine nodig; maar geen nood het kan ook met een zeef. Lets kook

2 6

Snelle kippensoep met een oosterse twist

Ik hou van gevarieerd eten, maar heb niet altijd de tijd uitgebreid te koken. Dit is een van onze favoriete snelle soepjes, goed gevuld en erg lekker. Lekker voor tussen de middag of even tussendoor.

Broccolisoep

Groen zal je er niet van worden,want het is ontzettend lekker. Tenminste als je van broccoli houdt. Lekkere broccolisoep!

3 1

Harira recept

Harira soep, uit Marokko. Erg lekker en makkelijke soep. Je hebt wel veel ingrediënten nodig.

Linzensoep

Op een speciale verjaardag ontdekt of bedacht, dat gaan we natuurlijk nooit vertellen; maar lekker is deze wel, je moet hem zeker eens proberen. Serveer het als amuse of als dikke pan linzen soep!

4 1

Simpele champignonsoep

Paddos , champignons in al hun soorten zijn smakelijk voor verschillende gerechten; van hamburgers tot soep ;) Dit keer een lekkere en simpele champignonsoep met als basis just groente bouillon.

Mosterdsoep

De voorverpakte mosterdsoep van de gemiddelde supermarkt begon een beetje te vervelen dus hebben we met wat bouillon en mosterd een eigen soepje in elkaar geflanst;

2 1

Pagina's