Salade recepten

Een salade vooraf, een maaltijdsalade of gewoon een salade voor erbij! Allerlei soorten salade recepten voor je op een rijtje.

Eiersalade met tuinkruiden

Eiersalade met tuinkruiden

Zonder eieren kun je dit recept niet maken. Nou laten we het niet ingewikkelder maken dan dat het is: Simpele eiersalade, met tuinkruiden bijvoorbeeld uit je eigen tuin :) of vensterbank kan ook.

3 7

Amerikaanse coleslaw met chorizo

Coleslaw met chorizo

Een makkelijk recept voor coleslaw op ze Amerikaans. Lekker bij andere gerechten en natuurlijk onmisbaar bij een gezellige BBQ.

3 2

Pittige makreelsalade

Pittige makreel salade

Makreel is gezond! Crème fraîche iets minder maar samen maakt het een heerlijke makreelsalade, voorop een toastje, of een stokbroodje:

salade tonijn

Dit is een heerlijk zomers recept en hij is lekker fris!

Bietjessalade met augurk

Als je van simpel houdt probeer dan deze bietjessalade. Zo gepiept en erg smakelijk!

Pittige avocado salade

Deze avocado salade is een van mijn Mexicaanse favorieten. Het is snel klaar en ook nog eens super lekker. En je kan er zelf mee variëren wat je maar wil. Het is ook nog eens gezond. Oja het is ook lekker als je tortilla chips erin dipt. Dus kom je in de supermarkt nog drie verdwaalde avocado's tegen dan is dit het uitgelezen recept om te maken.

3 3

Mexicaanse pasta salade van Wendy

Sinds een jaartje woon ik op mijzelf en ben altijd druk opzoek naar nieuwe snelle gerechten. Dus zo sla je snel aan het experimenteren met als gevolg dat de Mexicaanse pasta salade is ontstaan. Ik weet niet of het een orgineel Mexicaans recept is maar mede door de ingrediënten vind ik het persoonlijk erg Mexicaans. Van Wendy

2 2

Frisse rijstsalade

Het kan nog net, op moment van schrijven is het half zomer. Dus haal de favoriete lassie toverrijst maar uit de kast. Dit keer geen recept maar een recept idee! Verzin het zelf of volg de lijst, iedergeval; Je hebt nodig:

4 2

Zomerse salade met frambozen

Voor de lente, de zomer of alleen al het gevoel en de smaak... zomerse salade.

1 2

Vruchtensalade met Bulgaarse yoghurt

Een simpele, luxe en vooral lekkere vruchtensalade.

Pagina's