Pittig draadjesvlees

Bereidingstijd: 
2 uur
Personen: 
4
Waardering: 
2 44

Trek in ouderwets draadjesvlees? We hebben een ouderwets draadjesvlees recept met een pittig tintje!

Ingrediënten: 

1 kilo riblappen
50 gram roomboter
2 runderbouillonblokjes
halve theelepel chilipoeder
1 eetlepel sambal naar keuze
1 eetlepel ketchup

Bereidingswijze: 

Doe de roomboter in een hoge pan met deksel en smelt de boter.

Braad nu de riblappen om en om bruin en voeg ondertussen de overige ingrediënten toe.

Afblussen met een flinke scheut witte wijn en dit met deksel zo'n 2 uur zachtjes laten stoven.

Draadjesvlees is heerlijk met bijvoorbeeld friet!

Reacties

wel iets aan de pittige kant maar was uiteraard wel lekker ik zou iets minder kruiden er indoen maar smaken verschillen gr dien

Niet erg plezant maar wel v.h.v.

Reactie toevoegen