Pasta recepten

Pasta in allerlei soorten en maten, simpele spaghetti of iets luxer? Met pasta kun je van alles, koud of warm.. we hebben heel wat pasta recepten voor je op een rijtje gezet. Kies maar uit..

Spaghetti met pesto en champignons

Spaghetti met pesto en champignons

Pesto is een mengsel van basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie. Een heerlijke basis voor een smaakvol recept voor spaghetti met pesto. En champignons natuurlijk.

3 10

Peters Spaghetti bolognese recept

Spaghetti bolognese

Spaghetti, misschien wel het meest gegeten Italiaans eten. Op de pizza na dan, maar probeer vandaag Peters spaghetti bolognese recept

3 9

Viking Lasagna

Viking lasagna

Hij heeft maar 1 favoriet gerecht en dat is zijn eigen gemaakte lasagne (ZONDER PAKJE EN ZONDER ZAKJE)! Nu met een vleugje Viking; natuurlijk van Mattijs! (de lasagne bakker)

4 4

Spaghetti calzone

Spaghetti calzone

In navolging op ons Shoarma calzone recept willen we je deze niet onthouden. Een regelrechte topper en een verkoop knaller (mocht je een Spaghetti calzone winkel willen openen) Onzin natuurlijk! Maar deze calzone moet je geprobeerd hebben.

4 10

Pasta met aardappel, paprika, ui en rundvlees

Pasta met aardappel, paprika, ui en rundvlees

Maak je eigen Chinese pasta zoals de Chinese moslims het doen. Simpel, puur en oer lekker gerecht. In China noemen ze dit gerecht: La-Mian: gekookte noodles. Je kunt dit gerecht met verschillende ingrediënten maken.

4 4

Wilde kokkels met spaghetti

Wilde kokkel

Geen wokkels maar kokkels, liefst vers uit de waddenzee; zelf harken of bij de betere visboer. Van Gjalt Sparrius uit Amsterdam.

5 2

Lasagne uit de pan

Heb je niet de beschikking over een oven dan kun je toch lasagne eten met dit gemakkelijke recept voor lasagne uit de pan!

3 2

Spaghetti koken

Vanavond zin in spaghetti? Dan hebben wij een aantal tips voor je hoelang je spaghetti bijvoorbeeld dient te koken.

4 3

Pasta met katenspek en champignons

Heerlijk recept van Bea dat er ook nog eens super uitziet.

4 2

Pasta met spinazie en paddestoelen

Pasta van Nicole, erg lekker; en nog eens zo klaar ook nog.

3 16

Pagina's