Ovenschotel recepten

Ovenschotels! Klaar maken, in de oven schuiven en op de bank gaan zitten.. DWDD kijken of iets anders leuks.. de heerlijke geur van je zelfgemaakte ovenschotel komt je vanzelf tegemoet, probeer onze makkelijke ovenschotel recepten.

Broccoli ovenschotel

Broccoli ovenschotel

Arjan uit Dronten heeft dit smaakvolle en simpele ovenschotelrecept toegevoegd via 'recept toevoegen' bovenaan de pagina. Ben jij een ovenschotel fan? probeer dan zeker dit recept!

3 6

Knolselderij gegratineerd met ham en kaas

Knolselderij alleen voor de erwtensoep? Nee hoor, maak dit recept en proef het resultaat. Wij van Simpelkoken kregen dit recept toegestuurd van Annemarie uit Dronten.

Vis ovenschotel met tomaat

Een rijke vis ovenschotel met tomaat. Gebruik voor dit recept kabeljauwfilet of een andere witvis soort. Tilapia is ook mogelijk!

Babi pangang

Dit jaar weer het meest gegeten; Chinees, de gemiddelde Nederlander gaat minstens een paar keer paar jaar naar de Chinees, om de hoek of in de stad meestal keus genoeg, of niet... dan kan je het ook zelluf maken van Sammy kregen we dit recept gemaild, heb jij ook een top recept? meel het ons!

Aardappel ovenschotel met knoflook

Nix is beter als maken, in de oven en wachten en daarna pas eten. Heerlijke gegratineerde oven aardappelen.

2 3

Gegratineerde visschotel

Oei een lekkere inzending van Annick; vis liefhebbers doe je inkopen en ga aan de slag.

2 1

Appel zuurkool ovenschotel

Zo'n beetje het meest gegeten in Nederland: ovenschotel! Dit keer een lekkere appel zuurkool schotel.

Aardappels uit de oven

Yes in het kader van slow food krijgen we zojuist een heerlijke aardappel ovenschotel van Hennie van Schaik. Verwarm je oven alvast maar voor:

Spitskoolschoten uit de oven

Pling en er kwam een lekker probeer recept binnen van Suzette. Slijp je messen voor de spitskool; een heerlijke ovenschotel op ze Hollands.

4 1

Aardappel ovenschotel met tonijn

Lust je knoflook en tonijn? Dit ovenschotel recept moet je dan echt is proberen!

Pagina's