Ontbijt recepten

Elke dag begint met een ontbijt, daarom wat recepten voor (bij) het ontbijt! Van een ei koken tot een Engels ontbijt of misschien een muesli ontbijtje?

Uitsmijter met spek en kaas

Uitsmijter met spek en kaas

Een originele uitsmijter is alleen met ham, maar wat als je geen ham in huis hebt en wel spek? Als klap op de vuurpijl kun je er ook nog kaas op doen, een extra lekkere uitsmijter dus.

3 4

Shakshouka

Shakshouka

Eens een buitenlands ontbijt recept. Echt een aanrader voor ei liefhebbers. Een gepocheerd ei in een pittige tomatensaus.

5 2

Ontbijt voor moederdag

Roze hart

Als Moederdag er weer aan zit te komen begint iedereen zich druk te maken.. een bloemetje is zo afgezaagd, bonbons houd ze niet van.. waarom niet gewoon een lekker ontbijtje? Sta extra vroeg bij je moeder voor de deur en verras haar met dit makkelijke moederdagontbijt

5 3

Ei bakken

Eieren bakken

Terug naar de basis; we doen een poging, tenslotte moet het simpel blijven. Ei bakken! (of eieren)

3 3

Ei koken

Eieren

De site heet nu eenmaal simpel koken dus dit recept moet aanwezig zijn we gaan vandaag simpel een ei of eieren koken.. altijd handig voor degene die echt geen idee heeft, en sommige vergeten wel is hoelang je een ei dient te koken

5 49

bietensalade met pompoenpitten banaan en papayah

Een heerlijke salade voor ontbijt, lunch of als bijgerecht
Op basis van 2 personen
Dit recept is een heerlijk alternatief voor de gene die een allergie heeft voor appels of gewoon niet van appel houdt.
Ook zeer geschikt voor de rawfood liefhebber

Gebakken eieren met chorizo worstjes

Heerlijk en gemakkelijk recept voor het ontbijt, gebakken eieren met chorizo worstjes. Met een paar lekkere sneeën brood erbij een prima ontbijt om de dag mee te starten!

Paasontbijt

Wat is er beter om je vrije paasdag mee te beginnen dan een lekker paasontbijt? Een receptidee voor een goed begin van de Pasen

4 1

Havermout muesli met appel

Start je dag met een muesli ontbijt. Een makkelijk ontbijt recept voor havermout muesli met appel en rozijnen

5 1

Engels ontbijt

Voor een echt Engels ontbijt moet je toch echt naar Groot Brittannië maar het kan natuurlijk ook op ze Hollands. Een Engels ontbijt bestaat altijd uit meerdere gangen.

5 1