Lunch recepten

Vandaag eens geen lunch in de kantine! Geniet van een heerlijke lunch met deze speciaal geselecteerde recepten. Natuurlijk van Simpelkoken.nl

Uiensoep op z'n Indonesisch

Ik ben gek op uiensoep. Het is makkelijk te maken, kost haast niets en het is erg lekker. Een behoorlijke tijd geleden alweer was ik de Franse versies van uiensoep beu en heb zo uit de lossen pols een Indonesische versie in elkaar gedraaid.
Deze soep werd zo lekker dat het inmiddels een van mijn succesrecepten is. Zelfs mijn Indonesische vriendinnen vinden het heerlijk. En nee hij is absoluut niet pittig.

2 40

Pita kaas

Pita kaas

Pita kaas! Het klinkt simpel en dat is het ook! Maak je eigen pita kaas met dit simpelkoken.nl recept

2 23

Uitsmijter met spek en kaas

Uitsmijter met spek en kaas

Een originele uitsmijter is alleen met ham, maar wat als je geen ham in huis hebt en wel spek? Als klap op de vuurpijl kun je er ook nog kaas op doen, een extra lekkere uitsmijter dus.

3 4

Uitsmijter ham kaas

Uitsmijter ham kaas

Uitsmijters zijn vaak groot.. deze ook! Uitsmijter ham kaas, de ordinaire maar o zo lekker voor bijvoorbeeld je lunch maar kan ook prima als avondmaaltijd genuttigd worden.

3 5

Tosti ham kaas

Tosti ham kaas

Tosti ham kaas, of eigenlijk gewoon de ordinaire tosti zoals hij het meeste wordt gegeten, maar daarom niet minder lekker! Een tosti ham kaas kun je bereiden onder een tosti-ijzer, in de oven of gewoon in de koekenpan..

5 4

Tomatensoep

Tomatensoep

Koop een kilo vleestomaten want we gaan tomatensoep maken. Met echte tomaten en andere lekkere verse ingrediënten. Tevens heb je een keukenmachine nodig; maar geen nood het kan ook met een zeef. Lets kook

2 6

bietensalade met pompoenpitten banaan en papayah

Een heerlijke salade voor ontbijt, lunch of als bijgerecht
Op basis van 2 personen
Dit recept is een heerlijk alternatief voor de gene die een allergie heeft voor appels of gewoon niet van appel houdt.
Ook zeer geschikt voor de rawfood liefhebber

Snelle kippensoep met een oosterse twist

Ik hou van gevarieerd eten, maar heb niet altijd de tijd uitgebreid te koken. Dit is een van onze favoriete snelle soepjes, goed gevuld en erg lekker. Lekker voor tussen de middag of even tussendoor.

Broodje patat

Het klinkt gek en dat is het eigenlijk ook, maar bij de Belgen kan het soms niet beter, ook de Fransen lusten een broodje patat, al heet het daar natuurlijk een broodje friet want Frans spreken kan ik niet. Probeer dit vandaag nog! Voor de echte patatliefhebbers, en een broodje patat bestellen in een Nederlandse snackbar levert ook leuke taferelen op.

Broodje stoofvlees

Heb je draadjesvlees over van gisteren? Of maak je vandaag draadjesvlees? Bewaar dan wat extra voor morgen, want een broodje stoofvlees is heerlijk!

Pagina's