Recepten met geitenkaas

Geitenkaas voor de liefhebber? Kan me niet voorstellen, iedereen met een beetje smaak vindt geitenkaas heerlijk. Een heerlijk kruidige kaas die vaker gebruikt moet worden. Je kunt er heerlijke recepten mee maken, wat dacht je van een salade of een pizza met geitenkaas? We hebben onze favoriete geitenkaas recepten voor je op een rijtje gezet.

Tortilla ovenschotel met geitenkaas

Aangezien tortilla geen pannenkoek maar klein taartje betekend in het Spaans hebben we hier een uitermate lekker recept voor de ovenschotel liefhebbers.

5 4

Salami met kaas en olijf

Prikken met een stokje, dit keer prikken we salami met geitenkaas en olijven op een stokje. Een lekker en makkelijk recept.

Domates dolmasi

Recept voor domates dolmasi, gevulde tomaten, dit keer met kaas. Ook erg lekker.

Geitenkaas pizza met rucola

Romige zachte geitenkaas. Een perfect ingrediënt om je pizza mee op te fleuren. De smaak met rucola komt uitstekend tot haar recht.

5 3

Nootjeszalm

Waarschijnlijk het meest gegeten stukje vis; zalm, een moot een salade of van filets. Probeer dit heerlijke gerecht met pijnboompitten en geitenkaas.

Asperges met geitenkaas

Een prachtig produkt, geitenkaas met heerlijke asperges.. erg makkelijk recept.

5 1

Geitenkaas tagliatelle

Beter kan bijna niet, een top gerecht met cashewnoten, geitenkaas en tagliatelle. Niet wachten, vandaag nog koken!

Wendy's lasagne

Lasagna van Wendy, nu mag je hem ook naar jezelf noemen, als je hem tenminste gaat proberen!

3 2

Portabella met geitenkaas

Ons eerste simpele gerecht is te gebruiken als vooraf. We maken gebruik van een Portabella en geitenkaas, in dit geval Bettine (geitenkaas). Deze wordt verkocht in ronde plakken. Vraag er naar op uw kaasafdeling van de betere en grotere supermarkten. De Portabella is een mega kastanjechampignon met doorsneden tot wel 15 cm. Deze champignon heeft wit stevig vlees met een volle smaak, dit komt doordat hij rijper is dan andere soorten.

4 2

Verse geitenkaas met frambozen

Met de kerst heb ik me gewaagd aan een voorgerecht, waarvan ik het recept had gelezen in de krant. Het was een succes bij jong en oud! Commentaar en recept van Astrid!

Pagina's