Pizza recepten

Er is (bijna) nix leukers dan een pizza zelf maken. Helemaal niet moeilijk met deze makkelijke pizza recepten, natuurlijk van en door Simpelkoken

Shoarma pizza

Shoarma pizza

Natuurlijk mag ook dit pizza idee niet ontbreken. Shoarma kun je op een broodje doen, of in een calzone. Maar een echte pizzabakker doet het gewoon op de pizza. Dus daarom vandaag, een Shoarma pizza recept.

3 4

Pizza rookworst

Pizza deeg kneden

Maak je eigen rookworst pizza met dit gemakkelijke pizza recept. We hebben wat plaatjes bijgevoegd zodat het hopelijk nog makkelijker wordt..

5 1

Pizza bulgogi

De meeste denken dat pizza een Italiaans product is maar dat is al een beetje achterhaald, toch staat deze op Korea geïnspireerde pizza in de Italiaanse pizza recepten groep, gewoonweg om dat het kan! Probeer deze pizza zelf te maken met heerlijk gemarineerd bulgogi rundvlees.

Mexicaanse kip fajita pizza

Dit recept is het eerste pizza recept voor onze nieuwe categorie pizza recepten! Met een Italiaanse basis hebben we een pittig pizza recept voor je:

5 2

Geitenkaas pizza met rucola

Romige zachte geitenkaas. Een perfect ingrediënt om je pizza mee op te fleuren. De smaak met rucola komt uitstekend tot haar recht.

5 3

Pizza tonijn met mozzarella

Voor sommige bijna te lekker, pizza met tonijn. Vers is lastig, maar tonijn uit een goed blikje maakt je pizza werkelijk een smaakvolle hap.

3 2

Pizza olympic

Ook zo dol op de olympische spelen? Soms moet je 4 jaar wachten, maar wachten is vaak lonend. Kun je niet wachten? Maak je eigen olympische pizza, Pizza olympic van Simpelkoken.nl

Pizza ansjovis zwarte olijf

Een pizzaatje bellen zoals de Lullo's in Jiskefet kan niemand. Daarom maar zelf maken. Dat scheelt ook een foute pizza bezorger die ipv ansjovis een artisjokken hartjes pizza komt brengen: Pizza recept dus, zonder artisjokken hartjes.

Pizza Margherita

De pizza margherita heeft wat te verduren gehad, inmiddels is deze pizza verbasterd tot margarita. Net als onze voormalige prinses is deze pizza een ondergeschoven kindje. Maar wel een top recept!

5 1

Pizza tzatziki

Voor het geval dat je graag een pizza tzatziki wilt maken hebben wij het recept! In Griekenland zijn ze dol op tzatziki, ze dopen er van alles in.. behalve pizza's. Die smeren ze in met tzatziki, daarom Pizza tzatziki!

Pagina's