Italiaanse recepten

Vanavond Italiaans eten? Heerlijke pasta of andere Italiaanse gerechten vindt je in deze Italiaanse recepten categorie. Heb je zelf een lekker Italiaans recept wat we zeker moeten plaatsen? Laat het ons weten!

Rode spaghettisaus met gehakt

Rode spaghetti saus

Spaghetti zonder spaghettisaus is ook zo kaal.. daarom een lesje koken. Een makkelijk spaghettisaus recept!

4 9

Shoarma pizza

Shoarma pizza

Natuurlijk mag ook dit pizza idee niet ontbreken. Shoarma kun je op een broodje doen, of in een calzone. Maar een echte pizzabakker doet het gewoon op de pizza. Dus daarom vandaag, een Shoarma pizza recept.

3 4

Grilled tomaten met knoflook

Gegrilde tomaten met knoflook

Ja tomaten zijn typisch Italiaans, knoflook niet maar uitstekend te combineren.

3 1

Tomaten met mozzarella

Tomaten met mozzarella

Tomaat met mozzarella uit Italie maar dan voor op de Hollandse tafel.

3 8

Spaghetti met pesto en champignons

Spaghetti met pesto en champignons

Pesto is een mengsel van basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie. Een heerlijke basis voor een smaakvol recept voor spaghetti met pesto. En champignons natuurlijk.

3 10

Peters Spaghetti bolognese recept

Spaghetti bolognese

Spaghetti, misschien wel het meest gegeten Italiaans eten. Op de pizza na dan, maar probeer vandaag Peters spaghetti bolognese recept

3 9

Viking Lasagna

Viking lasagna

Hij heeft maar 1 favoriet gerecht en dat is zijn eigen gemaakte lasagne (ZONDER PAKJE EN ZONDER ZAKJE)! Nu met een vleugje Viking; natuurlijk van Mattijs! (de lasagne bakker)

4 4

Spaghetti calzone

Spaghetti calzone

In navolging op ons Shoarma calzone recept willen we je deze niet onthouden. Een regelrechte topper en een verkoop knaller (mocht je een Spaghetti calzone winkel willen openen) Onzin natuurlijk! Maar deze calzone moet je geprobeerd hebben.

4 10

Lasagne uit de pan

Heb je niet de beschikking over een oven dan kun je toch lasagne eten met dit gemakkelijke recept voor lasagne uit de pan!

3 2

Mexicaanse kip fajita pizza

Dit recept is het eerste pizza recept voor onze nieuwe categorie pizza recepten! Met een Italiaanse basis hebben we een pittig pizza recept voor je:

5 2

Pagina's