Hoofdgerecht recepten

Voorgerecht of niet, een hoofdgerecht zit er altijd in. Hier vindt je onze selectie met alle hoofdgerechten door elkaar: Italiaans, Chinees en nog veel meer.. Kiezen is soms lastig, maar probeer eens wat nieuws!

Groente met spekjes

Groenten met gebakken spekjes! Simpel en doeltreffend

1 23

Sisigsilog

Sisigsilog

Ons tweede Filipijnse recept rechtstreeks uit de Filipijnen. Dit keer Sisisilog, we hadden al tapsilog. Alles waar 'silog' achter staat wordt met een ei geserveerd. Sisisilog is een Cebuaans woord en kom je dus voornamelijk tegen in Cebu en omgeving.

3 3

Tapsilog

Tapsilog

Het eerste recept uit Cebu, Filipijnen: Tapsilog! Als het makkelijk moet zijn dan is dit makkelijk, een heerlijk recept. Lekker zonder maar extra lekker met een pittige chilisaus.

3 3

Shoarma calzone

Shoarma calzone

Een broodje shoarma kennen we al, maar een shoarma calzone lijkt in opmars. Wie maakt de lekkerste shoarma calzones? Jij natuurlijk! Voor je het weet kun je een shoarma calzone bezorgservice beginnen met dit recept.

4 8

Shoarma schotel

Shoarma schotel

Maak vanavond een shoarma schotel! Gezond en ongezond bij elkaar maar dat mag ook wel eens. Een shoarma schotel bestellen kost je al gauw 10 euro p.p. Dus met zelf maken kun je wat geld uitsparen.

3 1

Gado gado

Gado gado

Als je niet weet wat het is even naar de ingrediënten kijken; lekker veel groenten met kroepoek en gado gado saus.

3 5

Chili con carne

Chili con carne

Chili con carne betekent: chili met vlees. Maar een authentieke chili con carne is veel meer dan dat. Een heerlijk Mexicaans recept wat bij iedereen in de smaak zal vallen.

4 17

Spaghetti met pesto en champignons

Spaghetti met pesto en champignons

Pesto is een mengsel van basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie. Een heerlijke basis voor een smaakvol recept voor spaghetti met pesto. En champignons natuurlijk.

3 10

Peters Spaghetti bolognese recept

Spaghetti bolognese

Spaghetti, misschien wel het meest gegeten Italiaans eten. Op de pizza na dan, maar probeer vandaag Peters spaghetti bolognese recept

3 9

Spaghetti calzone

Spaghetti calzone

In navolging op ons Shoarma calzone recept willen we je deze niet onthouden. Een regelrechte topper en een verkoop knaller (mocht je een Spaghetti calzone winkel willen openen) Onzin natuurlijk! Maar deze calzone moet je geprobeerd hebben.

4 10

Pagina's