Hollandse recepten

De Hollandse keuken, de lekkerste recepten van Nederland. Van oer Hollands tot vernieuwende recepten.

Broodje Visstick

Als tegenhanger van de bitterballen tijdens de wedstrijd: het broodje Visstick. Snel, makkelijk en superlekker. Daarnaast levert vis een belangrijke bijdrage in een evenwichtig voedingspatroon.

5 19

Broccoli ovenschotel

Broccoli ovenschotel

Arjan uit Dronten heeft dit smaakvolle en simpele ovenschotelrecept toegevoegd via 'recept toevoegen' bovenaan de pagina. Ben jij een ovenschotel fan? probeer dan zeker dit recept!

3 6

Pannenkoeken recept

Zelf gemaakte spek pannenkoeken

Dit is nou eens een echt simpel recept; ok het is iets moeilijker als eieren koken ;) Je kunt de kant en klaar gemixte pakken pannenkoeken mix kopen maar het kan ook gewoon met bloem, is wat goedkoper.. Maak je eigen pannenkoeken beslag en bak vervolgens de lekkerste pannenkoeken met die makkelijke recept.

3 5

Snelle kippensoep met een oosterse twist

Ik hou van gevarieerd eten, maar heb niet altijd de tijd uitgebreid te koken. Dit is een van onze favoriete snelle soepjes, goed gevuld en erg lekker. Lekker voor tussen de middag of even tussendoor.

Patatje stoofvlees

In de randstad kennen ze het zeker, een patatje stoofvlees. Je hoeft er niet voor naar de snackbar want je kunt het zelf veel beter met die patatje stoofvlees recept.

3 4

Biefstuk bedekt met fruit en groente

Biefstuk kun je met van alles bedekken. Je kunt het zelf verzinnen of gewoon dit recept uitprinten en proberen!

3 2

Haagse bluf

Een beetje Hagenees gooit overal een T achter, behalve bij Haagse bluf; want een Hagenees bluft nie, daarom speciaal voor u Haagse bluf van de Betuwe.

4 4

Rijstepap met rozijnen en bruine suiker

Een nog net zo'n lekker ouderwets toetje als vroeger. Rijstepap met rozijnen.

3 2

Custardpudding met bitterkoekjes

Hoofdgerecht op? Dan is het tijd voor een toetje. Deze bitterkoekjespudding hebben we uitgebreid getest,want hij komt van oma Sara.

1 3

Vlaflip recept

Vlaflip, kan het nog makkelijker? Je moet het even weten, vooral als je het bent vergeten: vlaflip recept!

3 3

Pagina's