Filipijnse recepten

Vaak bestaan Filipijnse maaltijden uit meerdere gerechten maar er zijn ook echte hoofdgerechten. We hebben een paar hoofdgerecht recepten voor je verzameld

Aubergine omelet

Aubergines op BBQ

Aubergine is een heerlijke groente als je hem goed weet te verwerken. Hier een heerlijk recept voor een aubergine omelet, rechtstreeks uit de Filipijnen. Het beste is dat je dit recept maakt wanneer je een BBQ met kolen hebt branden.. de aubergine wordt namelijk gegrild om hem zacht te maken en de schil gemakkelijk te verwijderen.

Sisigsilog

Sisigsilog

Ons tweede Filipijnse recept rechtstreeks uit de Filipijnen. Dit keer Sisisilog, we hadden al tapsilog. Alles waar 'silog' achter staat wordt met een ei geserveerd. Sisisilog is een Cebuaans woord en kom je dus voornamelijk tegen in Cebu en omgeving.

3 3

Tapsilog

Tapsilog

Het eerste recept uit Cebu, Filipijnen: Tapsilog! Als het makkelijk moet zijn dan is dit makkelijk, een heerlijk recept. Lekker zonder maar extra lekker met een pittige chilisaus.

3 3

Kip lomi

Kip lomi

Lomi is een dikke noedelsoep die je tegenkomt in o.a. de Filipijnen. Probeer dit succesvolle Simpelkoken.nl recept vandaag nog! De meeste ingrediƫnten koop je gewoon in de supermarkt, voor de Miki noedels (dikke noedels) ga je naar de toko..