Ei recepten

Met een ei kun je natuurlijk veel meer dan alleen maar koken. Wat dacht je van een ei bakken? Of maak een heerlijke zelfgemaakte eiersalade. Kies uit onze selectie recepten met ei..

Aubergine omelet

Aubergines op BBQ

Aubergine is een heerlijke groente als je hem goed weet te verwerken. Hier een heerlijk recept voor een aubergine omelet, rechtstreeks uit de Filipijnen. Het beste is dat je dit recept maakt wanneer je een BBQ met kolen hebt branden.. de aubergine wordt namelijk gegrild om hem zacht te maken en de schil gemakkelijk te verwijderen.

Uitsmijter met spek en kaas

Uitsmijter met spek en kaas

Een originele uitsmijter is alleen met ham, maar wat als je geen ham in huis hebt en wel spek? Als klap op de vuurpijl kun je er ook nog kaas op doen, een extra lekkere uitsmijter dus.

3 4

Eiersalade met tuinkruiden

Eiersalade met tuinkruiden

Zonder eieren kun je dit recept niet maken. Nou laten we het niet ingewikkelder maken dan dat het is: Simpele eiersalade, met tuinkruiden bijvoorbeeld uit je eigen tuin :) of vensterbank kan ook.

3 7

Gepocheerd ei

Gepocheerd ei

Hoe maak je zelf een gepocheerd ei, mooi glanzend eiwit uit een bijna kokende pan. Van Rosalie.

4 3

Uitsmijter ham kaas

Uitsmijter ham kaas

Uitsmijters zijn vaak groot.. deze ook! Uitsmijter ham kaas, de ordinaire maar o zo lekker voor bijvoorbeeld je lunch maar kan ook prima als avondmaaltijd genuttigd worden.

3 5

Shakshouka

Shakshouka

Eens een buitenlands ontbijt recept. Echt een aanrader voor ei liefhebbers. Een gepocheerd ei in een pittige tomatensaus.

5 2

Hartjes ei

Gebakken ei in de vorm van een hartje

Een gebakken ei in de vorm van een hartje! Leuk voor Moederdag of voor Valentijnsdag.

5 12

Ei bakken

Eieren bakken

Terug naar de basis; we doen een poging, tenslotte moet het simpel blijven. Ei bakken! (of eieren)

3 3

Ei koken

Eieren

De site heet nu eenmaal simpel koken dus dit recept moet aanwezig zijn we gaan vandaag simpel een ei of eieren koken.. altijd handig voor degene die echt geen idee heeft, en sommige vergeten wel is hoelang je een ei dient te koken

5 49

salade tonijn

Dit is een heerlijk zomers recept en hij is lekker fris!

Pagina's