Belegde broodjes recepten

De lekkerste en best belegde broodjes maak je natuurlijk zelf. Wij hebben een selectie recepten voor belegde broodjes bij elkaar verzameld waardoor je vandaag nog een heerlijk lunch of zelfs broodmaaltijd kunt genieten. Heb je zelf een lekker recept voor een belegd broodje? Voeg het toe via recept plaatsen!

Broodje Visstick

Als tegenhanger van de bitterballen tijdens de wedstrijd: het broodje Visstick. Snel, makkelijk en superlekker. Daarnaast levert vis een belangrijke bijdrage in een evenwichtig voedingspatroon.

5 19

Pita kaas

Pita kaas

Pita kaas! Het klinkt simpel en dat is het ook! Maak je eigen pita kaas met dit simpelkoken.nl recept

2 23

Uitsmijter met spek en kaas

Uitsmijter met spek en kaas

Een originele uitsmijter is alleen met ham, maar wat als je geen ham in huis hebt en wel spek? Als klap op de vuurpijl kun je er ook nog kaas op doen, een extra lekkere uitsmijter dus.

3 4

Broodje rosbief

Broodje rosbief

Hoe makkelijk kan het zijn? Een broodje rosbief.. alleen het idee al, lekker hoor!

5 1

Broodje garnalen

Broodje garnalen

Hoe simpel kan het zijn? Soms heb je gewoon een ideetje nodig, toch? Een lekker broodje garnalen, niet van die grote maar echte Hollandse garnalen.

3 3

Uitsmijter ham kaas

Uitsmijter ham kaas

Uitsmijters zijn vaak groot.. deze ook! Uitsmijter ham kaas, de ordinaire maar o zo lekker voor bijvoorbeeld je lunch maar kan ook prima als avondmaaltijd genuttigd worden.

3 5

Stokbroodje Harlem

Stokbroodje harlem

Stokbroodje Harlem? Is toch met 2 a's? Waat maakt het uit.. Lekker, en je blijft er van eten. Totdat hij op is natuurlijk..

4 3

Tosti ham kaas

Tosti ham kaas

Tosti ham kaas, of eigenlijk gewoon de ordinaire tosti zoals hij het meeste wordt gegeten, maar daarom niet minder lekker! Een tosti ham kaas kun je bereiden onder een tosti-ijzer, in de oven of gewoon in de koekenpan..

5 4

Broodje haring

Broodje haring

Meer Nederlands kan natuurlijk niet, je kunt even naar de lokale visboer gaan maar met al die haring in de supermarkten van tegenwoordig kun je net zo goed een broodje haring zelf maken

2 3

Broodje patat

Het klinkt gek en dat is het eigenlijk ook, maar bij de Belgen kan het soms niet beter, ook de Fransen lusten een broodje patat, al heet het daar natuurlijk een broodje friet want Frans spreken kan ik niet. Probeer dit vandaag nog! Voor de echte patatliefhebbers, en een broodje patat bestellen in een Nederlandse snackbar levert ook leuke taferelen op.

Pagina's