Meewerken?

Simpelkoken.nl bestaat inmiddels 9 jaar en in die tijd hebben we een flinke database met recepten weten op te bouwen. Maar meer recepten zijn natuurlijk altijd welkom! Daarom zijn wij nu opzoek naar receptschrijvers die willen meewerken aan het succes van Simpelkoken.nl. Hier staat natuurlijk iets tegenover, met elk recept wat door ons word goedgekeurd zul je geld kunnen verdienen. We zijn opzoek naar schrijvers met de volgende kwalificaties.

- Koken als hobby
- Foutloos kunnen schrijven
- In het bezit zijn van een Google Adsense uitgevers ID

Hoe werkt het?

Als je in het bezit bent van bovenstaande kwalificaties dan kun je op Simpelkoken.nl je eigen recepten schrijven en publiceren. Als je 20 of meer recepten hebt geschreven die zijn goedgekeurd door onze redactie dan word je Adsense Publisher ID automatisch aan het 120x600 Adsense advertentieblok gekoppeld. Dit blok staat aan de linkerkant van de pagina en is het blok wat de meeste kliks ontvangt.

Als je wilt meewerken zul je jezelf als eerste op deze site moeten registreren. Registreren is gemakkelijk en kan via de volgende pagina: http://www.simpelkoken.nl/user/register

Nadat je de registratie procedure bent doorlopen ga je naar je profiel pagina en klik je op 'bewerken'. Vul nu je Adsense Publisher ID in.

Hoeveel kan ik verdienen?

Dat ligt helemaal aan de kwaliteit en hoeveelheid recepten die je toevoegt. Sommige recepten leveren meer inkomsten op dan andere. Simpelkoken.nl had in december 2012 meer dan 100.000 unieke bezoekers dus de potentie is er zeker!

Voorwaarden

De recepten moeten zelf geschreven zijn in goed en duidelijk Nederlands. Er mogen geen recepten van andere websites, uit boeken, magazines etc gekopieerd worden.

Bij de eerste 20 recepten word niet jou Adsense Publisher ID gekoppeld. Hebben wij je eerste 20 recepten goedgekeurd dan zullen deze recepten en alle andere recepten die je schrijft jou eigen Adsense Publisher ID bevatten.

Iedere Adsense uitgever dient zich te houden aan de voorwaarden die Google Adsense stelt.

Alle recepten die je op Simpelkoken.nl publiceert worden eigendom van Simpelkoken.nl. Zolang je geregistreerd bent en een geldig Adsense Publisher ID hebt zullen we één advertentieblok met jou Adsense Publisher ID op je recept pagina plaatsen.