Adverteren op Simpelkoken.nl

Bent u als bedrijf actief in de voedingsindustrie of op een andere manier gerelateerd met de onderwerpen van Simpelkoken, dan is het interessant Simpelkoken te gebruiken voor uw product- en of dienstenadvertenties. Met onze recepten website bereiken we maandelijks tienduizenden bezoekers.

Bedrijven, die zich richten op consumenten hebben op Simpelkoken.nl het beste advertentie platform. Dat wil zeggen, rechtstreeks contact met de consumenten die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.

Wij staan open voor eerlijke, effectieve, creatieve advertentiecampagnes, die aansluiten op onze doelgroep en dus een waardevolle toevoeging geven aan onze site. Er zijn tientallen mogelijkheden voor het plaatsen van uw advertentie. Zoals op de voorpagina, bij één of meerdere recepten, bij een recepten categorie bijvoorbeeld Italiaans, op de offline receptenprint van de bezoeker en/of op Simpelkoken.mobi speciaal geschikt voor mobiele telefoons.

Voor product fabrikanten hebben we de mogelijkheid om de ingrediënten lijst te sponsoren. U koopt dan een 'ingrediënt' voor een bepaalde tijd. Bent u bijvoorbeeld producent van soja saus dan zijn wij bereid om uw merknaam te verbinden aan recepten die soja saus gebruiken.

Op deze wijze kunnen wij een interessante partner zijn voor het vergroten van uw klantenbestand.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de beste aanpak. Bent u geïnteresseerd in een speciale campagne voor uw product en of dienst? Neem dan voor meer informatie contact met ons op